Tof! op Facebook Tof! op Twitter
 

Bij Tof!

Stichting Tof! Communicatie informeert je in begrijpelijke taal over allerlei kanten van het leven. Bijvoorbeeld over wonen, werken en vrije tijd. De informatie helpt je bij het maken van keuzes en bij het meedoen aan de samenleving.

Monica Boschman is voorzitter van het bestuur van de Stichting Tof! Communicatie. Monica geeft les in begrijpelijk communiceren en zij schrijft gedichten.

Gerrie Lammé is secretaris van het bestuur van de Stichting Tof! Communicatie en zorgt voor de website van Tof!. Gerrie werkt met mensen met een beperking.  Haar grote hobby is reizen naar verre landen.

Marcel Diepmaat is penningmeester van het bestuur van de Stichting Tof! Communicatie en doet de administratie. Marcel werkt in de nachtdienst op een zorgboerderij. Hij woont in Hongarije en maakt graag muziek.

Paula Frieling is lid van het bestuur van de Stichting Tof! Communicatie en zorgt voor de website van Tof!. Paula werkt in een museum en houdt van kleien en lezen. Ook maakt ze graag lange fietstochten of wandelingen.

Patricia Kuster verzorgt de opmaak en lay-out van producten van de Stichting Tof! Communicatie. Sinds april 2011 woont Patricia in Hongarije. Daar geniet ze van de mooie natuur, ruimte en vrijheid.